El-kontroll og elektrikertjenester

GJØR TRYGGE VALG NÅR DET KOMMER TIL SIKKERHET OG VEDLIKEHOLD

Taksator - Elektrikertjenester

EL-kontroll

En EL-kontroll er en grundigere og omfattende kontroll av EL-anlegg enn kun tilsyn.

Forskrift om elektriske lavspenningsanlegg. Sitat : «Eier og bruker av anlegget som omfattes av denne forskrift skal sørge for at det blir foretatt nødvendig ettersyn og vedlikehold slik at anlegget til enhver tid tilfredsstiller sikkerhetskravene i kap. 5.»

Fra og med 1. januar 1999 er elektroentreprenører forpliktet til å utarbeide samsvarserklæring til eier av elektrisk anlegg ved installasjon av nye anlegg eller endringer i eksisterende anlegg.
Dokumentasjonen er en bekreftelse fra elektroentreprenøren at anlegget er i samsvar med sikkerhetskravene i forskrift om elektriske lavspenningsanlegg.

Taksator har gode samarbeidspartnere som tilbyr gode avtaler på EL-kontroll og evt. utbedring av feil som blir oppdaget.

Dette kan bidra til at man enklere får solgt boligen sin og kan være tryggere på at evt. feil og mangler blir oppdaget og kommer frem i salgsmateriellet.
På den måten vil man kunne unngå problemer i etterkant av salg og overtakelse.

Vår samarbeidspartner Elektro-Liga AS kan bistå med det meste innen EL-kontroll, elektrikerarbeid, utbedringer, retting av feil og annen rådgivning innen elektrofaget.

Elektro-Liga tilbyr også utrykning til gode satser når du behøver elektrikertjenester som mest!

Som kunde av Taksator kan du være sikker på at du får konkurransedyktige priser, god oppfølging og service.

Ta kontakt med Elektro-Liga for en uforpliktende og hyggelig prat.
Benytt rabattkode ELTAKST24 og henvis til Taksator for god avtale.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle