Om oss

VI HAR EN SOLID POSISJON BLANT STOR-OSLOS LEDENDE TAKSERINGSFIRMAER.

OM TAKSATOR

Taksator AS ble etablert i 1986, og har en solid posisjon blant Stor-Oslos ledende takseringsfirmaer. Vi har bred og lang erfaring med oppdrag av varierende størrelse for private kunder, eiendomsmeglere, utbyggere, eiendomsutviklere og offentlige etater.

Parallelt med dette har vi vektlagt arbeid med teknisk og økonomisk oppfølging av bygg under oppføring. Vi påtar oss også arbeider av fremdriftsmessige karakter og for byggelånoppfølging.

Utføring av tilstandsrapporter, verdi- og lånetakster, skadetaksering, reklamasjonsrapporter og forhåndstakster – og bistand ved salg/kjøp av bolig, er en selvfølge.

Vår visjon er å utarbeide gode, fyldige og lett forståelige rapporter som følger de til en hver tids gjeldende forskrifter, standarder og regler, samtidig som er en uavhengig part, uansett hvem som bestilte taksten og uansett i hvilken hensikt den ble bestilt.

Alt vårt arbeid er tuftet på ideen om å levere presise rapporter basert på kunnskap, god arbeidsmetodikk, riktige verktøy og faglig skjønn – med profesjonell integritet i behold.

BVN - Godkjent våtromsbedrift
Thomas Tandberg

Takstmann / Tømrermester / Daglig Leder

Finn Halvor Bjørntvedt

Takstmann / Tømrermester

Pål Rygg

Takstmann / Ingeniør

Fredrik Hauki

Takstmann / Tømrermester

Morten Sæther

Takstmann / Tømrermester

Tony André Andersen

Takstmann / Tømrermester

Lars Jørgen Fjeldet Westheim

Takstmann / Tømrermester

Niklas Lorentzen

Takstmann / Tømrermester

Lars Erik Haga Kåsin

Takstmann

Remi Bjørnstad

Takstmann / Tømrermester

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle