Om oss

VI HAR EN SOLID POSISJON BLANT STOR-OSLOS LEDENDE TAKSERINGSFIRMAER.

OM TAKSATOR

Taksator AS ble etablert 1. januar 1986, og har en solid posisjon blant Stor-Oslos ledende takseringsfirmaer. Vi har omfattende erfaring med oppdrag av varierende størrelse for private kunder, eiendomsmeglere, næringsbyggaktører og offentlige etater. Parallelt med dette har vi vektlagt arbeid med teknisk og økonomisk oppfølging av bygg under oppføring. Vi påtar oss også arbeider av fremdriftsmessige karakter og for byggelånoppfølging.

Utføring av tilstandsrapporter, boligsalgsrapporter- verdi-, skade- og forhåndstakster – og bistand ved salg/kjøp av bolig, er en selvfølge.

Vår visjon er å utstede riktige markedsverditakster innenfor vårt kjente lokalmarked, uansett hvem som bestilte taksten og uansett i hvilken hensikt den ble bestilt. Dette er fortsatt vår formålsparagraf.

Alt vårt arbeid er tuftet på ideen om å levere presise takster basert på kunnskaper, god arbeidsmetodikk, riktige verktøy og faglig skjønn – med profesjonell integritet i behold.

Barcode i Oslo
Thomas Tandberg

Takstmann / Tømrermester / Daglig Leder

Finn Halvor Bjørntvedt

Takstmann / Tømrermester

Pål Rygg

Takstmann / Ingeniør

Fredrik Hauki

Takstmann / Tømrermester

Lars Stenshagen

Takstmann / Rørleggermester

Morten Sæther

Takstmann / Tømrermester

Tony André Andersen

Takstmann / Tømrermester

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.